Little Earth Monkey

Little Earth Monkey staat voor duurzaamheid, respect voor onze medemens, de natuur en de dieren die er in leven. Bij Little Earth Monkey willen wij helpen om kinderen (en hun ouders) bewust te maken voor alles wat om ons heen leeft. Wij delen heerlijke recepten die geen gluten en dierlijke ingrediënten bevatten. Daarnaast ook leuke tips voor avonturen en ontdekkingen in de natuur, knutselen en spelen met natuurlijke materialen, (moes)tuinieren, jaarfeesten en nog meer.

De persoon achter Little Earth Monkey?

Mijn naam is Bryoni en ik ben de mama van C ( December 2013) en I (Juni 2021). Naast mama zijn ben ik een creatieve duizendpoot die tevens van koken houdt. Ik voed mijn kinderen op met respect voor andere, de natuur en dieren. Wij eten veganistisch en glutenvrij. Ik ben fotograaf, vormgever, natuurvoedingsdeskundige (orthomoleculair) en darm therapeut. Ik heb een affiniteit met het Boeddhisme en met Azië.

Namasté

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.